Ивана и Радко отново заедно на сцената

Ивана и Радко отново заедно на сцената

Лятото на 2021 даде възможност звездите на поп-фолка да зарадват своите многобройни почитатели с концерти в различни кътчета от България. Певицата на народа, Ивана, бе сред първите, които предизвикаха себи си и въпреки трудното време, реши да подари на публиката уникална емоция с два запомнящи се летни спектакли в Летните театри на Варна и Бургас. Каквото и да кажем за концертите, преминали под мотото “Шампанско и сълзи“ ще е малко, защото публиката лично успя да се убеди в силата на хубавата българска музика, на нейната обединяваща роля и позитивната енергия, с която може да зареди всеки ценител на изкуството.

За изявите Ивана покани своя млад колега от музикална компания “Пайнер“, Радко да се присъедини към нея и бенда й, а певецът не скри, че е благодарен за възможността да застане редом на сцената до артист като Ивана. Хубавата новина за почитателите на българската музика е, че Ивана и Радко отново ще се съберат на сцената, за да им подарят вълнуващи емоции. Това ще се случи този уикенд, на традиционния панаир във Видин на 21 август.

И докато Ивана се наслаждава на пълноценен релакс край морския бряг в момента, Радко предпочете Национален парк “Централен Балкан“, за да отправи уникален музикален поздрав към почитателите си във виртуалното пространство. Певецът публикува кратко видео, в което на фона на безкрайните горски масиви изпълнява акапелно емблематичната народна песен, която му е любима - “Не казвай, любе, лека нощ”. Кадрите бяха споделени над 100 пъти в мрежата, а почитателите на певеца поднесоха адмирации за това изключително въздействащо изпълнение.

 

КАТЕГОРИИ