Ивана – най-обичаната изпълнителка от българите в Англия

Ивана – най-обичаната изпълнителка от българите в Англия

С право Ивана може да бъде определена като една от най-обичаните български изпълнителки от сънародниците ни, които живеят в английската столица. За последните 4 месеца Певицата на народа е изнасяла концерти цели 3 пъти в Лондон. През декември 2015 г. тя бе част от големия концерт на “Пайнер” в зала “Трокси”, през февруари пя в българския ресторант “Уникат 2”, а този уикенд тя отново е поканена да зарадва с песните си българите в Англия.
Ивана и нейният бенд този петък отново ще гостуват в “Уникат 2”, чийто любезен домакин Детар Хекури се е постарал спектакълът да бъде наистина запомнящ се. И този път носителката на титлата Мегазвезда на телевизия “Планета” е подбрала репертоара си така, че да зарадва всички гости на купона.

Най-големите хитове на Ивана през годините ще прозвучат в Лондон, но няма да бъдат пренебрегнати и народните песни и мелодии, които певицата изпълнява при всяка своя изява у нас и в чужбина. Неслучайно Ивана участва и в новата пролетна фолклорна програма на телевизия “Планета Фолк”, която тези дни се снима край комплекс “Приказките” в Харманли. За празничните дни Великден и Гергьовден певицата е избрала две от новите народни песни в своя репертоар, които досега нямаха видеоклипове. Това са хороводната китка “9 години / Жал ми е, дъще” и песента “Ако си мъж”, включени в последния й албум “Не давам да се даваме”.

КАТЕГОРИИ