Ивана ни среща с горди българи в Лондон

Ивана ни среща с горди българи в Лондон

“Горди българи за Горда България” е мотото на филма от поредицата “Песен без граници”, който телевизия “Планета HD” и Ивана подготвиха за зрителите. Една от най-обичаните изпълнителки на музикална компания “Пайнер” – Ивана, гостува в Британската столица заедно със своя бенд и дъщеря си Теодора в деня на нейния рожден ден – 18 февруари. Това бе мил повод звездната майка да изненада своята пораснала дъщеря с емоционален празник в българския ресторант “Уникат 2”, както и с вълнуваща разходка в мегаполиса. Двете бяха гости на свои приятелки и пиха традиционен следобеден английски чай в лоби бара на 5-звездния Shangri-La Hotel, на 35-ия етаж в най-високата сграда в Европейския съюз – The Shard.
Не пропуснаха също обичайния шопинг-тур в лондонските магазини, пред Бъкингамския дворец се “срещнаха” с кралицата, разходиха се и до Гринуич, където стъпиха едновременно в Западното и Източното полукълбо на Нулевия меридиан.
През тези 3 дни, в които Ивана гостува в Англия, тя се срещна с много българи, които разкриха пред певицата сърцата си. Тя също ги дари с песните си и топлината на Родината. За всички тези срещи и за откровените разговори на Ивана с българите в Лондон е филма “Горди българи” от поредицата “Песен без граници”.

КАТЕГОРИИ