Ивана отбелязва двоен юбилей с нов албум и клип

Ивана отбелязва двоен юбилей с нов албум и клип

Едно “Обичам те” изпращат музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” на една от най-популярните и харизматични български изпълнителки, Ивана. Певицата на народа празнува двоен юбилей, кръгла годишнина и 20 години на сцената. Самата Ивана още вчера изненада своите почитатели с новия си видеоклип “Едно “Обичам те”, с което засвидетелства любовта и уважението си към всички тях, а те й отвърнаха:

“Ивана – каквото и да изпее е класа! Отново уцели десятката!”, “Тази жена и 100 години да минат, ще си остане уникално красива!”, “Само като прочета Ивана и знам, че ще е нещо качествено!”, “Велика жена, човек как да не я обича! Ивана си е легенда, честит юбилей!”, “Певицата с най-смислените текстове, с най-истинските послания и естествено присъствие вече 20 години! Обичаме те, Ивана!”

Днес програмата на телевизия “Планета” също ще бъде празнична – изпълнена с най-големите хитове на Ивана. А в “Звездно” – без тайни, рожденичката е откровена:

“Направих достатъчно и много силни песни, които и след мен ще останат и нямам намерение да спирам. Сега празнувам юбилей и 20 години на сцена – много време за някои, малко време за другите, които са по-големи от мен, достатъчно време, в което съм поставила основите на музиката, която пея, от която няма да избягам, но може би тя ще звучи и вече звучи при мен, в моята глава, аранжирана по някакъв друг начин. Ще си остана в жанра, няма да избягам, защото обичам тази музика, изпята по моя начин. Искам да пея така, както сега го усещам – с много чувство, с толкова много душа, с толкова много дъх във всяка една фраза. Така ми се пее. И така ще продължавам, надявам се, с Божията воля...”


“Същата и не съвсем” – така Ивана се определя в днешния ден. Това е причината точно днес да се появи най-новия й албум с това заглавие. Музикалният диск съдържа осем песни, а какви са изненадите, ще научите, когато го вземете в ръцете си. Кулминацията на празника на Ивана днес е клубното парти в Пловдив, което тя организира за своите приятели, близки, колеги и почитатели. “Ивана – същата и не съвсем – 20 години на сцената” ще покаже новата Ивана – по-щура и непредсказуема, но винаги дарящава любов на хората.   
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават на Ивана поне още 20 години на сцената с много хитове!

КАТЕГОРИИ