Ивана пита народа

Ивана пита народа

Мнозина я наричат “душата на поп-фолка”, други - “певицата на народа”, а тя е просто Ивана – име, което вече 20 години е еталон за хубава музика, професионализъм и отдаденост към публиката. И може би точно това, че винаги се стреми да бъде на една вълна с почитателите си е част от рецептата й за успех през годините. Тези дни Ивана отново се допита до феновете за предпочитанията им относно новия й албум:

“Спешно ми трябва мнението ви за селекцията на предстоящия ми албум. Дали моите любими песни са и вашите?! ДАЛИ да бъдат само най-утвърдените и известни песни или не толкова популярните?“, написа в своя пост изпълнителката.

Буквално минути след публикацията последва истинска вълна от мнения, в която бяха изброени много емблематични заглавия от репертоара на Ивана. Включиха се и нейни почитатели от чужбина, а други не скриха, че биха искали новия албум на Мегазвездата на телевизия “Планета“ да включва нови композиции:

“Нека има китка от по-старите, но и нещо ново би било добре. Всичко, което създавате е уникално и изпято от сърце.“, “Аз предлагам CD-то да бъде двойно. Единият диск да е с нови песни, както и от последните 2-3 години например, а другият диск да бъде със стари хитове. Те са толкова много, трудно биха се събрали в един диск, но все пак. Смятам, че ще бъде нещо не направено до момента и ще в хубав подарък за нас феновете.“, “Каквото и да включи в албума, няма как да е лошо! Според мен задължително балади!“, “Всички ваши песни са уникални, запомнящи и оставили частица във всеки от нас. Естествено, че чакаме нещо ново, нещо нетипично от вас. Албумът естествено ще е страхотен, никой не се съмнява в това. Чакаме го с нетърпение!“, четем в част от коментарите в официалната страница на Ивана във Facebook.

Точно там преди дни звездата анонсира, че предстои премиера и на нов клип. С интересно видео от снимачната площадка Ивана заинтригува меломаните, а всички изненади, които тя и екипът са подготвили, ще научим съвсем скоро в PlanetaOfficial в YouTube.

КАТЕГОРИИ