Ивана подари щастие на талантливи деца

Ивана подари щастие на талантливи деца

Една благородна кауза бе водеща по време на музикалния празник на Ивана в Пловдив. Певицата и нейните гости се обединиха около инициативата да се съберат средства за развитието на млади таланти от НУМТИ “Добрин Петков” - Пловдив, а вчера Ивана лично предаде дарението на директора на учебното заведение:

“Благодаря още веднъж на всички, с които дарихме щастие на талантливите деца от НУМТИ “Добрин Петков”, гр. Пловдив, с директор г-жа Нели Попова”, сподели с вълнение Ивана след срещата.

Припомняме Ви, че на 31 януари Певицата на народа събра елита на България, за да отбележи своя двоен празник – 50-годишен юбилей и 20 години на сцената.
Вчера официално бяха обявени и имената на победителите в предизвикателството “Харесай и сподели “Едно обичам те“, което изпълнителката и екипът й стартираха в социалните мрежи. Петте късметлии, които ще получат новия музикален проект “Същата и не съвсем”, както и календар с автограф, бяха изтеглени на случаен принцип. Дали сте сред тях може да научите в официалната Facebook страница на Ивана, където винаги може да откриете най-точната информация за вашата любима изпълнителката, както и датите на предстоящите й срещи с публиката.

КАТЕГОРИИ