Ивана подарява един от своите сценични тоалети във “Фолкмаратон”

Ивана подарява един от своите сценични тоалети във “Фолкмаратон”

В навечерието на абитуриентските балове Ивана е специален гост във “Фолкмаратон”. Съвсем спонтанно певицата реши да подари един от своите сценични тоалети на един от зрителите на телевизия “Планета”.

“Аз съм подарявала много неща и продължавам да подарявам сценични дрехи и не толкова сценични, но тази рокля специално ми стои на границата, както е от концерт от Наградите на “Планета” в НДК, така тя е и много сантиментална, в смисъл, че след обличането на тази рокля, ми се случиха много хубави неща. При мен винаги има доза суеверие и тази рокля ми носеше много късмет и тя си е заредена с моята енергия. И ми се иска да я подаря, ей така. Понякога не знаеш, защо правиш нещо, просто искаш да го направиш, без това да ми носи позитиви или да кажа: “Ето колко съм великодушна”. Харесва ми да направя подарък на някой. Сега, дали ще я сложи на абитуриентския бал или някъде другаде, това няма никакво значение. Ако някой просто иска да има тази рокля, която на мен ми донесе, добре, признавам Любов, хайде, така да кажем”.


За новата попфолк песен, която подготвя за лятото, Ивана издаде новини в аванс:

“Аз не съм крила, когато имам някакви, да кажем “проекти” е силна дума и не я обичам, но новата ми песен е бързо парче. Нещо в момента не ми се пеят балади, в друга емоция съм, в друго настроение съм, правят ми се бързи, луди неща като “Ще ти взема всичките пари”. Сега тази няма да е чак толкова, но е динамично, хубаво парче, мой си стил, т.е. аз си имам един почерк, който сякаш го усещам. Песента е кавър, още отсега казвам. Да, кавър е, но ми харесва. С платени права и мисля, че отдавна това не е проблем”.


В предаването гостуват и обичаните музиканти Пепа и Георги Яневи от оркестър “Орфей”, за да говорят за своя концерт “Земьо българска, Орфеева”, който ще се състои на 31 май от 19.00 часа на площад Централен в град Пловдив. Звездното семейство ще гостува в две поредни издания на “Фолкмаратон”, за да ни разкаже за всичко интересно, което ще се случи по време на концерта, както и кои ще бъдат специалните гости. Пепа и Георги Яневи ще си припомнят и някои от най-вълнуващите моменти от 35-годишната история на оркестър“Орфей”.

КАТЕГОРИИ