Ивана показва във филм, че е същата, но не съвсем

Ивана показва във филм, че е същата, но не съвсем

Не тайна, че тази година е много специална за Ивана, защото тя има двоен юбилей, личен – 50 години и професионален – 20 години на сцената. Същата и не съвсем – така Ивана определя себе си в днешния ден, така тя кръсти и последния си самостоятелен албум. Затова и телевизия “Планета” избра “Същата и не съвсем” за заглавие на музикалния филм, в който Ивана разкрива душата си.
20 години на сцената, белязани с вечни хитове, оставащи във времето, с много вълнуващи срещи с публиката, емоции, шампанско... и сълзи.

“За един ден се обърна живота ми с появата на “100 патрона”. Изпях песента почти на шега и си мислех, че мога да продължа да пея по кръчмите с моята формация. Не мислех за кариера, не мислех да ставам звезда, но хората решиха друго...”, споделя певицата за началото на своята професионална кариера.

Признание Ивана получава още през 2000 година, когато й присъждат наградата за Дебют, а на следващата година тя вече е категоричната “Певица на 2001”. Следват десетки награди като певица, за нейните песни, албуми, видеоклипове и присъствие в живота на българите. Най-вълнуващи за Ивана несъмнено са признанията “Мегазвезда” и “Певица на десетилетието”, но всички единодушно я нарекоха “Певицата на народа”.

“Певицата на народа” – хубаво е, харесва ми това! Това е може би единственото определение, с което се разпознавам самата аз, без да бъде самоцелно, защото направих наистина много песни и продължавам да правя много песни, които са съдбата и живота на много хора“, откровена е Мегазвездата на телевизия “Планета”.

Сигурни сме, че това е само началото в музикалната кариера на Ивана, защото очакваме от нея още много хубави, вълнуващи и съдбовни песни. Гледайте музикалния филм “Ивана – Същата и не съвсем” в ефира на телевизия “Планета” и “Планета HD”, както и в официалния YouTube-канал на медията – PlanetaTV Official.

КАТЕГОРИИ