Ивана посреща рожден ден с “Този цирк”

Ивана посреща рожден ден с “Този цирк”
Слушай в Стрийминг Платформите

В последния ден на януари рожденичка е Ивана. Тази година празникът за нея дойде и с новия й видеоклип “Този цирк”. Премиерата на песента предизвика почитателите на Певицата на народа да напишат коментари за видеото в YouTube канала на “Пайнер” - PlanetaOfficial.

“Поздравления, Ивана! Песента е уникална! Докосваща, много хора ще се открият в тази песен… Велика, надостижима си, Ивана! Много ми липсват точно такъв тип песни! Браво, Ивана! От първо слушане се влюбих в песента… Най истинската певица и човек с главно Ч! Винаги докосващи и смислени текстове с послание, изстреляни право в сърцето и душата. Това го може единствено Ивана - Певицата на народа! Тази жена е уникална… Израснала съм с нейните песни. Това звучене и текста, който не е на еднодневка и носи нейния стил ми носи носталгия. Благодаря.”

2
Самата Ивана се включи на лайв чат с почитателите си и сподели с тях своето вълнение за песента:

“Обичам сложните песни, а “Този цирк” е точно такава. Тя е многопластова, изградена е от емоции. Някои може да се натъжат, други да се замислят над текста… Щастлива съм, че имам до себе си прекрасните Стояна и Румен, с които мислим по един и същи начин, с които правим музиката, която ни харесва, с които споделяме своите емоции…”

Ивана е доста откровена с почитателите си и казва:

“Истинската Ивана не е тази от снимките, от видеоклиповете и фотосесиите, защото те са подложени на допълнителна обработка, на постпродукция. Истинската Ивана е тази на сцената, тази в живия лайв, тази, която е напрегната, за да удовлетвори всички музикални пожелания, която дори е малко изпотена, малко разсеяна, но пълна с емоции и желание за музика…”

3

“Казвате, че съм страхотна, не знам дали е точно така, защото и аз съм човек. Прекалено емоционална съм, на моменти съм дори и доста строга, изискваща и категорична за това, което правя, но на моменти доста се вслушвам с мнението на хората, на които държа. С времето станах все по-умерена и търпелива, често се случва да взема решението, след като съм го премислила от всички страни. Обмислям го и ако на следващия ден това желание все още стои, значи трябва да го направя… Аз съм зодия Водолей и ние все бързаме, нетърпеливи сме, искаме нещата да се случват на момента, сега. Но повярвайте нищо няма да се случи ако се бърза…”, категорична е Ивана.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават на Ивана много любов, вдъхновение и хиляди поводи за усмивки в живота!

КАТЕГОРИИ