Ивана с благотворителен концерт на Велики четвъртък

Ивана с благотворителен концерт на Велики четвъртък

Седмица преди най-светлите християнски празници, Ивана успя да сгрее душите на много българи със своя първи онлайн концерт в социалните мрежи. С емоционални думи и истинска музика, изпълнена от сърце, Певицата на народа, бузукарката Стояна и клавириста Румен Радойнов вдъхнаха кураж и сила на почитателите си:

“Хора, приятели и това ще го изживеем, и през това ще минем. Корави сме... Много дух има в българската душа“, сподели в началото на лайфа Ивана и обяви - На Велики четвъртък от 21:00 часа ще направя благотворителен концерт в клуб “Бушидо“, когато ще бъдем заедно с целия бенд. Специални гости ще са Ванката, Венета Цонева, която в момента е в “Гласът на България” и Васко Иванов, който аз съм кръстила “Царя на Балканската музика”. А каква е каузата и каква цел искаме да постигнем, ще Ви разкрия в следващи видеа“.


“От извора“ е песента, с която Ивана даде начало на импровизирания концерт, в който последваха част от най-обичаните песни на Мегазвездата на телевизия “Планета“ – “Като на 17“, “Аз съм с теб“, “Нещо неТипично“, “Шампанско и сълзи“, “100 патрона“, “Кръв ми капе от сърцето“, “Вик“ и други. Тя не пропусна да отправи музикален поздрав и за почитателите на българската народна музика. Освен в България, първият онлайн концерт на Ивана бе гледан и от много нейни почитатели в чужбина, а изпълнителката завърши с думите:

“Благодаря на всички, беше една много вълнуваща вечер. Останете си вкъщи, а ние ще намираме начин да ви караме да забравите поне за малко проблемите и ситуацията в момента, и да й дадете един друг поглед, не този какво ще да правим утре. Нека спрем да мислим, а да живеем за момента, защото утре ако не сме живи и здрави, и нашите близки, ако не са здрави, тогава няма да си задаваме въпросите какво ще правим и дали предстои икономическа криза. Сигурна съм, че нещата скоро ще се променят, а сега нека всеки поеме личната си отговорност. Аз лично съм я приела за мен, за моите близки и си оставам вкъщи“.

 

КАТЕГОРИИ