Ивана с екстремни преживявания на абитуриентския си бал

Ивана с екстремни преживявания на абитуриентския си бал

В разгара сме на абитуриенстките балове, а звездите на телевизия “Планета” и тази година са предпочитани музикални гости на Випуск 2019. Това е повод точно сега и те да се върнат към тази толкова специална вечер. Ивана не прави изключение и разказва за своя бал в откровено и много емоционално интервю за в-к “Марица”.

“За Айтос, в който съм родена, абитуриентските балове бяха истински празник. Минаваше се през целия град, за да те огледат от всички страни, да коментират тоалета ти, да преценят дали кавалерът ти е с авторитет. Голям цирк беше”, спомня си певицата.

Нямало значение с каква кола ще отидеш на бала, нито пък били толкова важни прическата и гримът на абитуриентката. За повода най-близките роднини се събирали у дома за кратка почерпка. Всички се вълнували най-вече от роклята на зрелостничката, а за Ивана тя се оказала покупка в последния момент. 

“Нямаше голям избор, а и поп-фолкът не съществуваше, нямаше откъде момичетата да копират модели.”

Певицата била на бала с петроленозелена рокля със средна дължина. Не й била съвсем по мярка, а модерните тогава подплънки, били малко широки. Но най-инфарктна за нея се оказала прическата, която била на косъм от провал.

“Подстригах се и се накъдрих, но не постигнах търсения ефект. Приличах по-скоро на леля ми от 20-те години, отколкото на модна икона”, казва с усмивка певицата.

Изпълнителката, която е завършила ЕСПУ “Христо Ботев”, била сред най-популярните девойки в училище, комсомолски секретар на класа. Колкото тя била момиче за пример, толкова нейния кавалер бил лошо момче. Но и до днес това е един от най-милите й спомени, които я карат да се усмихва.

КАТЕГОРИИ