Ивана с концерт в Македония тази вечер

Ивана с концерт в Македония тази вечер

Тази вечер феновете на българската музика в Македония имат двоен повод за празник – освен посрещането на Новата 2017 година по стар стил, те ще имат възможността да чуят и видят на живо Певицата на народа – Ивана. Още повече, че в Скопие, тя ще бъде със своя лайв бенд, което е гаранция за една незабравима музикална нощ, в която ще властват хубавата музика и празничните емоции. Със сигурност в програмата на Ивана ще присъстват, както най-емблематичните й песни от годините, така и най-новите заглавия в репертоара й. Запазено място ще намерят и любимите народни песни в нейно изпълнение, а публиката вече тръпне в очакване на звездата на телевизия “Планета”.
Наскоро изпълнителката сподели в “Звездно” има ли рецепта за това как успява да има толкова много почитатели от различни поколения, които са безрезервни в своята любов и подкрепа.

“Аз нямам рецепта и не знам дали някой има. Може би, е комплексно, защото хората те приемат, не само като изпълнител, но и като характер. Аз съм безкрайно искрена и това ми личи. Всичко това създава един образ в уважаемия зрител, който те прави обичана от публиката. Благословена съм от Бога за тази чест!”, откровена е Ивана.

КАТЕГОРИИ