Ивана  с нова изненада за публиката

Ивана  с нова изненада за публиката
Слушай в Стрийминг Платформите

С повече от приятна изненада Ивана зарадва почитателите си в началото на уикенда. Певицата на народа предложи селекция от златни свои хитове, събрани в Mаshup 2. Видеото, чиято премиера бе в PlanetaOfficial в YouTube грабна феновете на поп-фолка за часове. Миксът включва едни от най-любимите песни от репертоара за Ивана -  “Това е парчето“, “Златен“, “Време за мъже“, “Ало, девойките“ и “Мъж ли е“, превърнали се в емблематични заглавия в историята на жанра. Сега те оживяват в нова, модерна версия, която ще владее клубовете през Лято 2021. Това са категорични и абонатите в портала за видеосподеляне:
“Благодаря ти, Ивана, уникален Mashup“, “Наистина голяма изненада“, “Доброто старо време! Незабравими хитове! Поздравления Ивана!“, “Вече се убедих, че за тази жена няма трудно! Няма да го покаже и винаги ще заразява с усмивка и заряд публиката си! Ето това е артист! Браво!“, “Ивана винаги създава добро настроение, защото прави всичко с много любов и вдъхновение“, “Трябва да направи трети и четвърти Mashup“, четем в първите отзиви на меломаните.

Mаshup 2 на Ивана бе представен с купонджийско видео, реализирано от режисьора Николай Скерлев. Може би този микс от хитове ще бъде включен и в двата големи летни концерта на Ивана. Както вече съобщихме, те ще се състоят край морския бряг – във Варна на 17 юли и в Бургас на 6 август. Концертите са под надслов “Шампанско и сълзи“, по името на една от най-обичаните песни от репертоара на певицата. Билети за спектаклите вече може да откриете в мрежата на eventim или на касата на Летен театър – Варна и на каса “Часовника“ в Бургас.

 

КАТЕГОРИИ