Ивана с първи хит за 2023 година

Ивана с първи хит за 2023 година

Само няколко дни преди своя рожден ден Ивана реши да зарадва многобройните си почитатели с нова песен и видеоклип. Както самата певица обяви в социалните медии, заглавието е “Този цирк”, а видеоклипът ще направи своята премиера днес точно в 18.00 часа. Ивана избра YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial за тази премиера, а точно в 19.00 часа “Този цирк” ще се излъчи премиерно и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K.

“Чувствам се дръзка, женствена и уверена. След броени дни ще ви изненадам с нещо ново…”, провокира Ивана преди дни своите почитатели.

2
2023 година започна ударно за Ивана. След снимките за празничната Новогодишна програма на телевизия “Планета” – “Приказна нощ”, Певицата на народа, както я наричат се впусна в концертен маратон, който продължи и през първите дни на Новата година. С появата на новата песен Ивана е убедена, че срещите й с феновете ще се увеличат. Отдавна тя не бе пускала нова продукция, но ето че е готова не само с “Този цирк”, но и с още няколко заглавия. За радост на меломаните тя обещава да не се бави и още през пролетта да ги зарадва със следваща нова песен.

КАТЕГОРИИ