Ивана в трескава подготовка за концерта във Варна

Ивана в трескава подготовка за концерта във Варна

Броени часове делят публиката от вълнуващата музикална среща с Ивана във Варна. Както вече знаете, на 17 юли в Летния театър в морската столица, Певицата на народа за първи път ще изнесе голям концерт, а събитието със сигурност ще се превърне в едно от най-запомнящите се през 2021 година. Mочитателите на певицата ще се насладят на една незабравима лятна вечер под звездите и ще чуят както добре познатите й хитове – “Аз съм твоя“, “Шампанско и сълзи“, “Освободете дансинга“, “Цял живот“, “Ние сме номер едно“, “Дъжд от рози“, “Доза любов“, “Не е ваша работа“, така също и други музикални изненади. Както сама разкри Мегазвездата на телевизия “Планета“:

“На тези концерти аз ще дам не 100, 300 % от себе си. Ще получа в същото време толкова много любов. Всеки концерт ще бъде един разказ, една история, но спирам дотук, няма да издавам повече“.

Ние ще издадем, че освен Ивана, на сцената на Летен театър – Варна в събота ще бъдат нейният бенд и балет “Електра“, както и едно от младите открития на музикална компания “Пайнер“, Радко. След невероятния съвместен концерт, който Ивана и Радко поднесоха на публиката в Етрополе, певицата реши да покани своя колега да бъде част от летните й концерти.

Те ще са два – във Варна на 17 юли и в Бургас на 6 август, а заглавие на спектаклите дава един от емблематичните хитове на Ивана - “Шампанско и сълзи”. Ако все още не сте закупили билети, може да го направите в мрежата на eventim или на касата на Летен театър – Варна и на каса “Часовника“ в Бургас.
Ивана вече е в трескава подготовка за концерта във Варна - в своя профил в Instagram тя сподели видеа от последните проби на тоалетите, с които ще я видим на сцената в събота. От кадрите става ясно, че изпълнителката отново се е доверила на модна къща “Юнона“, която се грижи за безупречната и стилна визия на Ивана в нейните видеоклипове и сценични изяви.
Телевизия Planeta 4K в събота ще подгрее феновете на Ивана преди концерта - точно в 19.00 часа ще дадем старт на музикалната програма от 2008 г. – “Всичко е любов“. 13 вечни хита от репертоара на Ивана ще прозвучат в ефир, за да донесат радост и хубави емоции за зрителите в този горещ летен уикенд.

 

КАТЕГОРИИ