Ивана – за музиката, сцената и любовта

Ивана – за музиката, сцената и любовта

Може да кажем, че януари е месецът на Ивана. Певицата вече отпразнува своя имен ден на 7 януари, а на 31-ви ще вдигне наздравица и за рождения си ден. По време на снимките за празничната Новогодишна програма на телевизия “Планета” Ивана даде откровено интервю за зрителите на “Планета” и Planeta 4K. В него тя разказва как посреща всяка Нова година и какво си пожелава за 2023-та.
Ивана е кръстена на своята баба, от която няма спомени, защото е починала малко след като певицата е дошла на бял свят.

“Това, което знам от разказите на майка ми и баща ми, тя е била много смирена жена. Нищо общо като темперамент с моя. Но пък казват, че зелените очи и това, че можела да пее много хубаво народна музика, всъщност е от нея дарба” – признава изпълнителката.

2
“Певицата на народа”, както наричат Ивана споделя какво стои зад името Ивана:

“Стои екип от хора, от приятели. Това са Ивана, Румен, колегите ми, с които направихме песните в годините. Разбира се и авторите на песните. Другото е много пътувания, много подготовка, за да застанеш на самата сцена. Това са пътувания, недоспивания, работа… Един процес, който не спира никога. Другото важно, което ме отличава, макар и нескромно – това е моралът. За дисциплината в ранните ми години на коментирам. За мен закъсненията бяха нещо обичайно. Аз и ДесиСлава бяхме такива. Обаче и това се променя. Днес в никакъв случай не съм същата, каквато бях преди”.

Съветът, който певицата би дала на прохождащата Ивана, която се e отправила към голямата сцена е:

“Не бързай да изпреварваш времето и намери време и ти да си щастлива… Сцената основно дава. Това, което получаваш на сцената, е като афродизиак. Тези аплодисменти, това одобрение от публиката, тази еуфория, която те държи с дни наред – това не може нищо друго да ти го даде…”

КАТЕГОРИИ