Ивелина Денкова с невероятен рожден ден

Ивелина Денкова с невероятен рожден ден
Слушай в Стрийминг Платформите

На 20 ноември рожден ден празнува солистката на Формация “Паскалев-Пловдив”, Ивелина Денкова. Певицата ще посрещне празника със своя любим мъж на романтична вечеря, но няма да пропусне да почерпи и своите колеги от формацията, защото те са нейното второ семейство. Тя споделя, че професионалният им път заедно за нея е сбъдната мечта, защото музиката е нейния живот. Тя неведнъж е казвала:

“Родена съм да пея и да радвам сърцата на хората.”

2
Лятото на 2023 година бе щастливо за музикантите от Формация “Паскалев-Пловдив”. С обновен състав и нов солист те заснеха своята композиция “Празник” като част от фолклорната програма “Празник в “Приказките” 2023”. Това е типично Първомайско хоро по музика на Иван Паскалев и текст на Ивелина Денкова.

“Песента е много приятна и достъпна до сърцата на всички любители на хубавата Тракийска музика”, не крие ръководителят на оркестъра Иван Паскалев.

Празникът днес е в семейството на солистката на формацията Ивелина Денкова. Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения й ден с пожелание за здраве, много щастливи мигове и професионални успехи!

КАТЕГОРИИ