Ивелина Колева и Здравко Мандаджиев представят “Бате, Василе” за празниците

Ивелина Колева и Здравко Мандаджиев представят “Бате, Василе” за празниците

С красиво и завладяващо видео се сдоби първият съвместен проект на две от звездите на фолклора – Ивелина Колева и Здравко Мандаджиев. Както вече Ви информирахме, тази пролет изпълнителите избраха да зарадват почитателите си с дует, който носи заглавие “Бате, Василе”. Песента е хороводна и носи много настроение. Тя се отличава с характерните белези на тракийската фолклорна област, въпреки, че е авторска композиция по музика на Здравко Мандаджиев и текст на Ивелина Колева. Аранжиментът й бе поверен на Виктор Йорданов.
За видеореализацията на “Бате, Василе” изпълнителите се довериха на режисьора Радослав Георгиев и екипа на телевизия “Планета”, които допълниха красивите фолклорни ритми с въздействащи картини от България. Телевизионната версия е заснета в околностите на Харманли и ще бъде част от празничната фолклорна програма на телевизия “Планета” и “Планета Фолк” за Великден и Гергьовден.
Тогава ще се състои премиерата на “Бате, Василе”, а Ивелина и Здравко с нетърпение очакват отзивите на публиката за своя дует. Преди това те поднасят на своите почитатели кадри от съвместната си фотосесия, заснета по време на снимките на клипа от Иван Иванов.

КАТЕГОРИИ