Ивелина Колева посреща 2023 г. с нов фолклорен албум

Ивелина Колева посреща 2023 г. с нов фолклорен албум

Новата 2023 година за Ивелина Колева и всички нейни почитатели идва с новия фолклорен албум “Моме Невено”. Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” решиха да изненадат певицата за празниците, като представят на музикалния пазар новия й албум. Съвсем закономерно пилотната песен в него е точно дуета на Ивелина Колева и Преслава – “Моме Невено”.
2
Още две дуетни песни са включени в новия албум и това са “Дядо попе”, с участието на Пепи Христозова и Здравко Мандаджиев, и “Сакам да ти влезна в сърцето” – дует с Николай Славеев. “Поздрави далечни”, “Шопска меродия”, “Черна кокошка” и “Циганка” вече са утвърдени хитове в репертоара на певицата. Към тях прибавяме и песните “Следа”, “Майчина земя”, както и най-новите в репертоара на Ивелина Колева – “Вчера ходих в наше село”, “Оженил са е Касканджи Митьо” и “Песен за Цар Ивайло”.
Новият фолклорен албум на Ивелина Колева – “Моме Невено” ви очаква в музикалния магазин на “Пайнер” - PaynerOnline, както и в online-магазините eMAG и MyStock. Той може да бъде поръчан още на mail: sklad@payner.bg и на тел. 0391 600 55 и 0889 508 873.

КАТЕГОРИИ