Ивелина Колева работи по нов албум

Ивелина Колева работи по нов албум

През 2020-та година Ивелина Колева има намерение да зарадва почитателите си с нов самостоятелен албум. Това ще бъде трети подобен проект в дискографията на изпълнителката след “С мерак, любов и песен“, издаден през 2014 г. и “Добруджа на хляб мирише“ от 2016-та.

“В изминалите няколко години представих доста нови заглавия, които бих искала да събера на едно място и да зарадвам моите почитатели. Публиката истински обикна песни като “Черна кокошка“, “Циганка“, “Следа“, “Майчина земя“ , “Шопска мерудия”,”Ума съм си загубил“, дуета с Николай Славеев - “Сакам да ти влезна в сърцето“, триото с Пепи Христозова и Здравко Мандаджиев - “Дядо Попе“ и други, затова вече мога да издам, че ми остава ми да запиша още една песен, която ще финализира работата ми по диска“, откровена е Ивелина Колева пред www.planeta.tv.


Най-запалените фенове на певицата знаят, че освен с музика, ежедневието й е изпълнено с вълнуващи пътешествия, спорт и срещи с приятели. В своя официалeн Instаgram профил тя споделя най-интересните моменти от деня в снимки и кратки видеа, които показват, че е любител на здравословния начин на живот и често може да бъде засечена в спортната зала.

КАТЕГОРИИ