Ивелина Колева радва почитателите на фолклора с поредица от концерти

Ивелина Колева радва почитателите на фолклора с поредица от концерти

Новият сезон започва с богата концертна програма за Ивелина Колева. Любимата фолклорна изпълнителка на много от почитателите на българския фолклор ще ги зарадва с поредица от концерти през месец септември. Началото на музикалния маратон за нея ще бъде поставено днес в Плевен, където Ивелина Колева е специален гост. В неделния ден звездата на музикална компания “Пайнер” е поканена за рецитал на традиционния събор на с. Васил Друмево, общ. Шумен.
Срещите й с публиката продължават и през следващата седмица, когато магията на българския фолклор ще завладее курортен комплекс Албена. На 4 август Ивелина Колева ще изнесе самостоятелен концерт на Международния фестивал на любителското фолклорно изкуство “Морско надиграване и надпяване на мегдана в Албена”. Неговото начало пък ще бъде поставено тази вечер от друг популярен и обичан изпълнител – Здравко Мандаджиев. Припомняме Ви, че за Ивелина и Здравко участието във фестивала вече е традиция, която продължава трета година.
В Деня на Съединението на България, Ивелина Колева ще гостува на пловдивчани и гости на града, а на 9-ти тя отново ще има участие в Албена. София също очаква певицата до края на месеца, защото на 23 септември тя ще бъде част от  Фестивала “София мези”.

КАТЕГОРИИ