Ивелина Колева с нова авторска песен

Ивелина Колева с нова авторска песен
Слушай в Стрийминг Платформите

“Оженил са е Касканджи Митьо” е заглавието на най-новата песен и видеоклип, които Ивелина Колева представи в YouTube канала - Planeta Folk Official и в програмата на телевизия “Планета Фолк”. Обичаната народна певица избра това да се случи на личен ден – Петровден, защото точно тогава имен ден празнуват много българи. Сред тях е нейната сестра Преслава и цялото й семейство – Паола и Павел. Да не забравяме, че точно преди 1 година на Петровден Преслава и Ивелина Колева зарадваха почитателите на фолклора със своята дуетна песен “Моме Невено”, която и до днес се радва на огромен зрителски интерес.
2
Музиката и текстът на “Оженил са е Касканджи Митьо” са на Ивелина Колева, а аранжиментът е направен от Виктор Йорданов – Кардама. Режисьор на видеоклипа отново е Радослав Георгиев, а за снимките той избра местност край Своге.

“Браво, Ивелина! Поздрави от Сърбия… Страхотно, игриво и музикално фолклорно предложение…”, побързаха да поздравят Ивелина Колева за новата песен.

3
Това лято е много музикално за Ивелина Колева, защото певицата участва не само като изпълнител, но и като част от жури на редица фестивали и конкурси. Един от тях е “С песни и танци от Добруджа” в с. Дебрене, провел се в края на юни и събрал близо 1700 участници – индивидуални и групови. В неговото 53-то издание Ивелина Колева бе поканена да оценява таланта на изпълнителите. Фолклорната изпълнителка пя и за откриване на жътвата в Мизия като пожела на всички добра реколта и берекет. През август Ивелина Колева ще бъде гост и на големия фолклорен събор в Жеравна.

КАТЕГОРИИ