Ивелина Колева с нова фолклорна програма в ефира на “Планета Фолк” този уикенд

Ивелина Колева с нова фолклорна програма в ефира на “Планета Фолк” този уикенд

“Чуйте мало и голямо” е озаглавена най-новата песен на Ивелина Колева, която днес направи своята премиера в Planeta Official в Youtube. Мелодията е бърза и носи белезите на тракийската фолклорна област, а освен това е авторска композиция по музика и текст на Ивелина Колева и аранжимент на Митко Петров. Песента определено грабва още от първо слушане и със сигурност ще бъде често желана от зрителите на телевизия “Планета”.
Почитателите на Ивелина Колева знаят, че наскоро тя засне нови видеоклипове, а тази седмица всички те ще бъдат официално представени в телевизионен ефир. Премиерата им ще бъде в неделя от 20:30 в програмата на “Планета Фолк”, а заглавието на новата фолклорна програма дава именно песента “Чуйте мало и голямо”.
Режисьор на клиповете е Радослав Георгиев, а за снимачни площадки екипът и певицата избраха емблематични кътчета от родния й край. Специален колорит на кадрите придават и танцьорите от формация “Пловдивъ”.
Сред другите нови песни, които ще видим тази седмица са “Румяно, моме, хубава”, “Нивите големи”, “Фолклорна китка”, “Харесал си е чорбаджи Георги”, “Ерген ми ходиш сине”, “Всеки ден в църква замръквах”.
Своята премиера ще получи и песента “Две жълтици”, която е любима на Ивелина Колева и в реализацията на която тя е вложила цялата си душа и сърце.

фотограф: Мирослав Димитров

КАТЕГОРИИ