Ивелина Колева с първо турне в САЩ и Канада

Ивелина Колева с първо турне в САЩ и Канада

Ивелина Колева започва Новата година по възможно най-хубавия начин, защото нейното първо Презокеанско турне вече е факт. Певицата сподели пред www.planeta.tv, че е изключително развълнувана и щастлива, защото за нея това е огромна чест.

“Аз съм човек, който има реални мечти и не съм си представяла, че 2019-та година ще започне с моето първо турне в САЩ и Канада. Очаквам с огромно нетърпение срещите с нашите сънародници, на които искам да кажа, че съм подготвила разнообразен репертоар и на концертите освен моите песни, ще изпълнявам на живо и всичко, което се слуша и харесва на Балканите. Очаквам Ви, за да се забавляваме, както ние си знаем.”


Певицата ще лети за САЩ на 17 януари, а още на следващия ден ще сложи старт на своето турне с концерт в Ню Йорк. В Чикаго тя ще радва с обичани песни най-голямата българска диаспора в Америка на 19 януари. Следват Бостън – 20 януари, Лас Вегас – 22 януари, Монреал – 25 януари, Торонто – 26 януари, Неъпълс – 27 януари, Вашинтон – 1 февруари, Детройт – 2 февруари, Хюстън – 8 февруари, Денвър – 9 февруари и Чикаго – 16 февруари.

снимки: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ