Ивелина Колева стана сватовница в Жеравна

Ивелина Колева стана сватовница в Жеравна

Явно магията на Жеравна се слива с магията на любовта и стават чудеса… Точно такова чудо се случи по време на специалното гостуване на фолклорната изпълнителка Ивелина Колева във втория ден на Международния Фестивал на фолклорната носия в Жеравна. Той се проведе за 14-ти път през изминалия уикенд и там тя гостува в компанията на своята пораснала дъщеря Виктория Николаева, която също успешно се изявява като изпълнител. В събота звездата на телевизия “Планета Фолк” се превърна и в сватовница на двама луди-млади.
2
На събори често се губят лични вещи и точно за такава загубена лична карта на млада дама направи съобщение Ивелина Колева в средата на своя концерт. Тя покани нейната притежателка лично да й я връчи, а на сцената се качи и нейния приятел, който, паднал на коляно попита: “Миглена Петрова, ще ми пристанеш ли?”. Публиката буквално избухна в аплодисменти а Миглена бързо излезе от шока и обяви: “Да!”.

“Дойде само да си вземеш личната карта, а сега ще трябва и да я сменяш…”, шеговито допълни Ивелина Колева и от сърце пожела на младата двойка много любов и щастие в съвместния им живот.

“Да са живи и здрави младите и дълги години да са заедно!”, пожела от своя страна публиката и всички побързаха да се хванат на Еленино хоро, с което Ивелина Колева поздрави гостите на Фестивала.

КАТЕГОРИИ