Ивета Костова: Ще дам всичко от себе си

Ивета Костова: Ще дам всичко от себе си

Красива, талантлива и с хъс да превръща мечтите си в реалност е младата певица Ивета Костова. Вече година изпълнителката е част от музикална компания “Пайнер“, а интуицията й подсказва, че най-доброто предстои:

“Казвала съм го и преди, но ще го кажа отново... За мен е голяма чест да бъда изпълнител в тази фирма, и като момиче на честта ще дам всичко от себи си, за да оправдавам и занапред доверието, което компанията ми гласува. Искрено вярвам, че заедно тепърва ни предстоят много успехи!..“, споделя певицата в своята официална фейсбук страница.

До скоро Ивета Костова имаше единствено Instagram профил, затова реши да обедини почитателите си в официалната страница - Iveta Kostova Music във Facebook.

“Това е мястото, от което занапред ще можете да се информирате за всички новости за мен, моята кариера и бъдещите ми проекти с музикална компания “Пайнер”, признава изпълнителката.

Наскоро Ивета Костова отбеляза 1 година от появата на дебютната си песен, “Още те обичам“. Тя бе последвана от още два интересни проекта – самостоятелното парче “Грешна роля“ и фолклорното трио с Кирил Атанасов и Радко Петков - “Море пиле”.

 

КАТЕГОРИИ