Ивета Костова и Радко Петков – вече в музикална компания “Пайнер“

Ивета Костова и Радко Петков – вече в музикална компания “Пайнер“

След кастинг за нови изпълнители тази пролет в комплекс “Приказките” край Харманли, Ивета Костова и Радко Петков вече са част от изпълнителите на музикална компания “Пайнер“. Двамата се откроиха с представянето си сред 39-те кандидати, допуснати до втория кръг. Радко Петков е от Троян и за мнозина е известен като Радко от отбора на Иван Лечев, от “Гласът на България 2017”. Ивета Костова пък е от Ямбол и е била част от отбора на Деси Слава в “Гласът на България 2014”.

За прослушване в студиото бяха одобрени общо 13 талантливи младежи от двете конкурсни вечери. Освен Радко и Ивета, това са - Ефи Стефанова от Варна, Христина Христова от Пловдив, Красимир Граминов от София, Дарина Петрова от Плевен, Лъчезара Стефанова от София, Снежи Спасова от Пловдив, Силвена Ангелова от Каспичан, Ивет Яничкова от Враца, Николета Сачкова от Велинград, Ивана Бълдъркова от Свищов, Таня Кръстева от Сливен.

В студиото на “Пайнер” най-убедително се представиха Ивета Костова и Радко Петков, и естествено бяха първите, на които бе предложен договор за професионална кариера. Разбира се, има още няколко обещаващи имена, които стигнаха до финала, но по една или друга причина, не са в състояние да започнат веднага професионална кариера. На следващ етап, имена от този резерв със сигурност ще направят първите си крачки като професионални изпълнители на музикалната компания.

Ивета Костова и Радко Петков вече работят върху дебютните си проекти като изпълнители на “Пайнер” и се надяваме, че още до края на следващия месец ще зарадват многобройните си почитатели с дебютни видеоклипове.
Ивета Костова планира това лято да приключи с работата си в ямболската детска градина и да се отдаде изцяло на музикалната си кариера.

Радко Петков завърши паралелка с английски език в СОУ “Васил Левски” в Троян, изживя незабравима абитуриентска нощ със съучениците си и ще кандидатства през юли в НМА “Проф. Панчо Владигеров” в София.

КАТЕГОРИИ