Ивета Костова с дългоочакван дебют по “Планета”

Ивета Костова с дългоочакван дебют по “Планета”
Слушай в Стрийминг Платформите

Дългоочакваната премиера на своя дебютен клип в музикална компания “Пайнер”, Ивета Костова посреща в родния си град Ямбол. Младата певица не крие, че вълнението е голямо и вярва, че “Още те обичам” ще докосне публиката, защото песента е много лична. Текстът е създаден от поетесата Мариета Ангелова и пресъздава нещо преживяно, нещо, в което много хора ще се припознаят:

“Разговаряхме с Мариета Ангелова много дълго. Тя искаше да ме опознае като личност, като характер, за да напише текста на “Още те обичам“. И аз помагах. Нали това е моята песен, исках да съм сигурна, че всеки, който я слуша, ще я почувства по същия начин, по който я приемам и аз. Истината е, че след като видях готовите стихове, всичко ми хареса на първо четене и не е имало корекции. Мелодията е много динамична и нахъсана, понася те в ритъма си, а оригиналният аранжимент е на композитора Пламен Станчев”, разкрива Ивета Костова пред www.planeta.tv.


Певицата казва още, че е участвала доста активно и в създаването на сценария на лентата заедно с режисьора Николай Скерлев. За своята визия младата изпълнителка се довери на Моника Димова /грим/, Венета Христова /коса/, а стилът е на Стоян Апостолов - Стоянски.   
Ивета Костова споделя, че се надява да се хареса на публиката, защото няма по-голям критерий за успех от нейното признание.

“Искам да постигна индивидуалност, да пея песни, които да докосват сърцата и да остават във времето. Имам идеи и се надявам да успея да ги реализирам с подкрепата на музикална компания “Пайнер”.

КАТЕГОРИИ