Ивета празнува своя рожден ден

Ивета празнува своя рожден ден

На 8 февруари рожден ден има една от младите надежди в музикална компания “Пайнер“ - Ивета. Певицата, родена под знака Водолей, посреща личния си празник, заредена с много позитивно настроение и усмивки. За това своя дан има и прекрасното време, нетипично за Малък Сечко. Днес доброто настроение, хубавите мисли и усмивките са част от деня на Ивета. Певицата се радва на милите пожелания и изненади, които близките й са подготвили, а особено вълнение й носят честитките от нейните почитатели.
2
Ивета е отдадена на музиката и на срещите с феновете, но истинските приятели са много важни за нея. Твърди, че в живота й те не са много, но са се доказали с времето и винаги може да разчита на тях, да им се довери и да се опре на рамото им.

“За щастие тези приятели ги имам и до днес. Въпреки че днес съм популярно лице, аз си оставам за тях Ивета, тяхната добра приятелка. И се радвам, че е така. Ако не е така, аз го усещам, съответно отсявам хората и преценявам дали мога да разчитам на тях за лични приятелски отношения…”, споделя певицата.

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Ивета с пожелания за здраве, много успехи и хубави песни!

КАТЕГОРИИ