Ивета влезе в джунглата за снимките на “Някой друг“

Ивета влезе в джунглата за снимките на “Някой друг“

Нов горещ хит изненада почитателите на поп-фолка в PlanetaOfficial в YouTube. Неговото заглавие е “Някой друг“ и е най-новото предложение на една от младите звезди на “Пайнер“, Ивета. Изпълнителката споделя, че се е забавила с премиерата на песента заради пандемията, но е щастлива, защото с екипа са успели да изпипат всеки детайл, както в музикално, така и във визуално отношение.

“Някой друг” е песен за всички нарявани по един или друг начин момичета и жени. Вече много момичета ми писаха, че са преживели това, за което пея. Ако някой не се е припознал, съответно все още нищо не е изживял. Питаха ме и какво символизира тронът от мъже, върху който седя - това са мъжете в миналото и неслучайно са в краката ми“, признава с усмивка певицата.


За реализацията на видеоклипа Ивета се довери на режисьора Людмил Иларионов – Люси. Лентата грабна зрителите на телевизия “Планета“ от пръв поглед с екзотика и интригуващи кадри, а специално за снимките, в центъра на София бе изградена мини амазонска джунгла. В кадрите виждаме Ивета заобиколена от истински диви животни – питон и алигатор, а благодарение на младия дресьор Мартин Алексиев-Малкия Индиана Джоунс, певицата се справи стоически с актьорските си задачи, изпълнени с много адреналин.
Публиката буквално полудя по “Някой друг“ само за часове и не спести високите си оценки за Ивета:

“Ако Ивета продължава с такива песни, ще се нареди сред топа много бързо! Абсолютен Хит!“, “Безупречно завършен проект, като всички досега!“, “Ако продължава да работи с хъс, ще успее много“, “Огромен талант има това момиче. Ще стане едно от топ имената в бранша!“, “Има нещо в това момиче... Родена е да бъде голяма звезда! Успех, Ивета! Уникален проект на високо ниво!“, пишат меломаните.


Не по-малко вълнение “Някой друг“ донесе и за сънародниците ни в САЩ, които имаха честта първи да чуят лайв премиерата на песента. На Цветница, Ивета и Радко направиха незабравим онлайн концерт с директен стрийминг от София за Чикаго. Младите изпълнители още веднъж доказаха своя потенциал, а само след дни и феновете у нас ще могат да ги аплодират в нощните клубове. Ивета няма търпение да представи сингъла на живо и да усети емоцията, която той предизвиква у феновете. “Някой друг“ е по музика и аранжимент на Деян Асенов, а текстът е написан от Николай Гурманов.

 

КАТЕГОРИИ