Изборът на меломаните в средата на август е “Пиян”

Изборът на меломаните в средата на август е “Пиян”

Тази вечер зрителите на телевизионните канали “Планета” и “Планета HD” ще могат да видят класацията Топ 5 PlanetaOfficial – Spotify, отразяваща интереса на меломаните към най-новата продукция на “Пайнер”. Най-запалените пък имат възможност да се насладят на пълната плейлиста Payner Top 20, ако се абонират за профила ни в Spotify – PlanetaOfficial.

Изборът на слушателите в тези горещи летни дни е повече от ясен – само хубава музика, създаваща емоции. Лидерското място в чарта отново е за Преслава и хита ”Пиян”, следвани плътно от Галена и две любими песни – “Паника” и дуетната с Миле Китич – “Добре ли си”.

Четвъртото място е отредено на Цветелина Янева и една от най-въздействащите песни на Лято 2019 – “Болка моя”, а финалната петица завършва темпераментната Теди Александрова с “Най-боли ме”, ft. Сашо Роман и DJ Нед.

И както е редно, във всяко издание на Топ 5 PlanetaOfficial – Spotify ви предлагаме нещо много горещо – “Нула време” и Милко Калайджиев, както и нещо златно – Галин и Емануела – “5, 6, 7, 8”.

КАТЕГОРИИ