Изборът на звездите на “Пайнер“ в Планета Топ 20

Изборът на звездите на “Пайнер“ в Планета Топ 20

Интересно ли ви е кои са любимите хитове на изпълнителите на музикална компания “Пайнер“? Най-наблюдателните зрители вече знаят отговора, защото през март, април и май 2020 те вече успяха да видят предпочитаните песни от всеки певец. Днес класацията “Планета Топ 20“ представя водещите 20 заглавия, най-често посочвани в рубриката “Хитовете – избрано от звездите на “Пайнер“. Идеята изпълнителите да определят своите музикални фаворити е свързана с 30-та годишнина от създаването на “Пайнер“.

Близо 200 песни бяха посочени в звездните плейлисти, но най-често сред тях бе споменаван дуета на Галена и Деси Слава - “В твоите очи“. С много малка разлика след нея са “Болка моя“ на Цветелина Янева, “Тръгвай си“ на Емилия и Денис Теофиков, “Дай ми още“ на Анелия и “Сърце мое“ на Теди Александрова и Емрах.

В първата десятка на хитовете, избрани от звездите на “Пайнер“, влизат още Деси Слава със “След 1000 жени“ и “В друг живот“, Галена и Миле Китич с “Добре ли си“, а с Фики - “Ламборгини“, както и Преслава с “Пиян“. Съвсем закономерно и големият хит на социалната изолация - “И това ще отмине“ на Денис Теофиков и Малката бе сред най-желаните видеоклипове, които изпълнителите споделиха със зрителите на телевизия “Планета“ и “Планета HD”.

КАТЕГОРИИ