“Изгубила назлън Дона” ни представиха Калина и Невена

“Изгубила назлън Дона” ни представиха Калина и Невена

Между два свои лични празника чаровните момичета от дуета Калина и Невена решиха да зарадват и почитателите на българските ритми и направиха премиера на най-новия си видеоклип “Изгубила назлън Дона”. Тексът и музиката на песента са народни, а аранжимента е направен от Димитър Милев. Режисьор на видеоклипа е Тенчо Янчев.

“Песента “Изгубила назлън Дона” е от тракийската фолклорна област и носи много настроение.”, споделят Калина и Невена” – “Тя е идеална за празници, сватби и събори. Мелодията грабна вниманието ни още в средното училище. Тогава я разучихме за първи път, а текстът също така ни направи впечатление, че е по-различен и интересен. Точно затова решихме да я запишем в студиото и да я представим на зрителите на телевизия “Планета Фолк”.”

2
За да бъде по-богат и интересен видеоклипа, в снимките се включват и танцьорите от Танцов клуб PostArt. Калина и Невена разкриват, че вече почти са готови и с втория си фолклорен албум. Очакванията им са той скоро да бъде факт и музикална компания “Пайнер” да го представи официално. В него ще бъде включена още една нова тяхна песен - “Зададе се, Янo ле”. Тя е записана заедно с МФГ “Дорково” и скоро предстои да бъде филмирана. Официалната й премиера ще бъде в YouTube канала - Planeta Folk Official.

КАТЕГОРИИ