Изненади за рождения ден готвят брадърите на Емануела

Изненади за рождения ден готвят брадърите на Емануела

Днес ще бъде един от най-емоционалните дни за Емануела, защото тя празнува своя рожден ден. Празникът си изпълнителката започна още в полунощ, когато почитателите й в Благоевград я очакваха за музикална среща. Специално за случая Емануела напусна и къщата на Big Brother Most Wanted и зарадва всички свои почитатели с горещ микс от хитове в популярен нощен клуб. Изненади за нея не липсваха, а нещо повече – те следват една след друга.
Кулминацията се очаква да бъде тази вечер, защото съквартирантите й във формата обмислят поредица от интересни моменти, с които да впечатлят рожденичката. Приятели за Емануела в Къщата не липсват, затова е сигурно, че купонът ще бъде много впечатляващ. А за да стане това е необходима намесата и на Големия брат. След 12 часа Емануела отново ще бъде на сцената, този път в София, където всички очакват да я поздравят лично и да се забавляват заедно.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Емануела с пожелания за здраве, щастие, любов и нови хитове!

 

КАТЕГОРИИ