“Изпепеляване” в стила на Трио Сопрано

“Изпепеляване” в стила на Трио Сопрано

“Как по-добре да поздравим дамите днес, освен с най-новия ни проект. Песен за силните и дръзки жени. Бъдете такива, скъпи дами! Тази песен в специално за Вас!”, написаха момичетата от Трио Сопрано в деня на премиерата на най-новия им проект със заглавие “Изпепеляване”.

Видеоклипът се появи в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube и ефира на “Планета” и “Планета HD” на Международния ден на жената, 8 март и определено създаде настроение. Петя, Биляна и Габи зарадваха своите почитатели с мини-мюзикъл, поднесен с много финес.

Тяхната интерпретация е издържана в стила, който е запазена марка на Трио Сопрано и е лесно разпознаваем. Лентата е заснета от режисьора Николай Скерлев, който е заложил на изчистен сюжет, в който главните героини са момичетата от Триото. Задачите им не са никак леки, като се има предвид, че трябва да са горещи като огненото танго от филма “Усещане за жена”. Контрапункт е стилна двойка, която се вихри в ритъма на “изпепеляващо” танго. В клипа специално участие взема танцова формация “Елика”.

КАТЕГОРИИ