Изпращаме февруари с “Is This Love”

Изпращаме февруари с “Is This Love”

Последният февруарски уикенд телевизия “Планета” е решила да посвети на своите зрители, които харесват Фики и песните, събрани в дебютния му албум  “Is This Love”. Певецът направи бляскава промоция в елитен столичен нощен клуб, а “Планета HD” засне спектакъла, за да Ви го представим отново тази събота и неделя.

“Дебютният ми албум е поредната голяма сбъдната мечта”, сподели Фики през 2016 г., в навечерието на премиерата, като призна, че продължава упорито да работи, за да достигне нови хоризонти, в което зрителите на “Планета” се убедиха.


“Вечерта на изненадите“, както я нарече водещият Драго Драганов не бе избрана случайно – това бе и рождения ден на Емрах, 30 ноември. В лайв-концерта освен Фики и оркестъра, участваха още звезди на “Пайнер”, както и идолът на младия изпълнител – неговия баща Тони Стораро.

Цялата тази емоция зрителите ще проследят отново в програмата на телевизия “Планета / Планета HD” с начален час 20.00 в събота и неделя. Заредени с тази музикална енергия в понеделник ще очакваме и превъплъщението на Фики в “Като две капки вода”, този път в ролята на уелската певица Шърли Беси, която с песните си участва в няколко от филмите на Джеймс Бонд - “Голдфингър” (1964), “Диамантите са завинаги” (1971) и “Муунрейкър” (1979).

снимки: Емил Колев – Хайлайф

КАТЕГОРИИ