Изпращаме карантината с хита “И това ще отмине”

Изпращаме карантината с хита “И това ще отмине”

България и Европа все повече се доближават до нормалността, постепенно отпадат различни ограничителни мерки, наложени от пандемията Covid-19. В музикално отношение тази пролет бе подвластна на on-line концертите, а музикална компания “Пайнер” даде своя принос с тоталния карантинен хит на Денис Теофиков и Малката – “И това ще отмине”. Съвсем закономерно и през май мелодията е била предпочитана от потребителите на платформата Xplore Music - България, предлагана от мобилния оператор А1. В класацията Toп 5 Payner-A1 Xplore Music тя е поставена на първото място.

Още един хит-бомба от “Пайнер” влиза в чарта направо на втора позиция - “100 живота” на Галена. Буквално за часове мелодията стана любима на феновете. Третото място през май е за “Сърце мое” – дуетната песен на Теди Александрова и Емрах. Още един дует намери място този месец в Toп 5 Payner-A1 Xplore Music. Неговото заглавие е “Бензин”, а изпълнители са Емануела и Ариа. Първата петорка на хитовете завършва с Мария и “С мен”.

А специално за меломаните ние припомняме две заглавия, които отдавна са спечелили тяхното доверие – “Как си, кажи” на Галин и “Въртележката” – на Яница.

КАТЕГОРИИ