Изтекоха горещи снимки на Емануела в мрежата

Изтекоха горещи снимки на Емануела в мрежата

Поредна провокация изненада феновете на Емануела в мрежата. Там се появиха горещи нови фотоси на звездата на телевизия “Планета“, които за секунди обиколиха виртуалното пространство и събраха хиляди харесвания. Оказа се, че снимките са част от нова фотосесия на изпълнителката, която е решила да зарадва ценителите на женската красота в навечерието на най-нежния месец от годината. Кадрите показват непредсказуемия характер на дамската природа, която може да бъде нежна и грижовна, но може да бъде дръзка и предизвикателна.

Точно на този образ е заложила Емануела, а меломаните признават, че тя изглежда фантастично. Неслучайно изпълнителката избра да ги представи с цитат от своя хитова песен:

“Ти, гледай ме на снимка. Знам, че съм ти любимка!“

За тази атрактивна фотосесия певицата позира пред обектива на фотографа Георги Малев, а за визията си тя отново се довери на Ива Атанасова /стил/, Ивайло Колев /коси/, Евелина Ковачева /грим/.

Емануела издава пред www.planeta.tv, че тези кадри няма да са единствени с провокация към нейните фенове през март. В очакване на пролетта тя ще предложи и още нещо горещо, но какво е то, засега певицата не разкрива. Дали пък няма да е нов видеоклип, предстои да разберем скоро.

КАТЕГОРИИ