“Изтрезняваш ли“ е новият лидер в “Планета Топ 20“

“Изтрезняваш ли“ е новият лидер в “Планета Топ 20“

През февруари феновете избраха “Изтрезняваш ли“ на Преслава за лидер в месечната класация за хитове “Планета Топ 20“. Още с появата си в PlanetaOfficial парчето даде сериозна заявка за успех - в продължение на дни оглавяваше българската трендинг листа в YouTube, а към днешна дата е предпочитан музикален проект от феновете и в стрийминг платформите.

Второто място е за друг изключително силен и успешен сингъл, дуета на Галин с Лидия, “Няма да ми мине“, който също е начело в музикалните предпочитания на публиката в интернет пространството и в клубовете.

Трето и четвърто място са за Галена, чието име е синоним на хит, качествена продукция и стил. Това доказват и най-новите й заглавия “Сърце“ и “Феноменален“, които категорично остават в челните позиции на чарта.

Джена и “Яко ми е“ може да откриете на 5 място в “Планета Топ 20“ за февруари, а  Мария и “Да ме гали“, на 6-то.

Появила се през септември 2018 година, “Да гори в любов“ на Преслава продължава да е любима песен на меломаните месеци наред, а сега е на 7 позиция. Следващите хитове в подредбата са #Musala на Dessita ft. Галин, “Скъпото се плаща“ на Емануела и “Грешка беше“ на Цветелина Янева и Денис Теофиков, класирани съответно на 8, 9 и 10 място.

КАТЕГОРИИ