Яница знае как да грабне феновете

Яница знае как да грабне феновете

Своята премиера в ефира на телевизия “Планета” направи дългоочаквания клип на Яница “Хубаво го запомни”. И с този проект хитовата серия от изпълнителката продължава. Парчето веднага се оцени от почитателите на попфолка, които не пестят своите коментари в официалния канал Plаneta Official в You Tube.

“Песента заслужава да е Хит на 2016!!! Просто си личи, че се старае много. Песента е хубава, а клипът е на световно ниво! Яница, продължавай само така, вече си номер 1, надминаваш и топ изпълнителите в жанра! Успех на парчето!”, “Браво, Яница! Много интересен проект, направо ги разби!”, “С всеки изминал проект се доказва все повече и повече! Това момиче не си губи времето... Хит!”

“Уникална! Яничка знае как да грабне феновете си.”, “Яница, супер песен, чакането си заслужаваше , поздравявам те!”, “Много ми харесва песента - супер мелодия и лесно запомняш се текст. А видеоклипът е просто уникален. Невероятни визии и декори. Браво, Яни! За пореден път извади хит!”

За музиката и аранжимента Яница се довери на Diamond Beat Production, а текстът е на Росен Димитров. Режисьор, сценарист и отговорен оператор на видеото към “Хубаво го запомни” е Георги Марков.

фотограф: Георги Малев

КАТЕГОРИИ