Януари с хитове от Пайнер” в Spotify

Януари с хитове от Пайнер” в Spotify

Много са песните, с които ще запомним 2021 година, но може би ви е интересно да научите с кой от тях прекрачихме в Новата година. Кои от хитовете с марка “Пайнер” са сред най-слушаните в Spotify в началото на януари 2022 година. Убедително на първото място в Top 5 PlanetaOfficial е най-новата песен на Теди Александрова “Ало, ало”. Нейната премиера бе на рождения ден на певицата – 11 декември и много бързо стигна до плейлистите на феновете.
2
Още едно заглавие с участието на Теди Александрова е сред най-слушаните този месец. Това е дуетът й с Емануела “Дърпай я”. Третата позиция в чарта е за Галена и “Феноменален”, а на четвърто място – “Аномалия”. Малката ft. Александър Робов направиха истински фурор с тази песен, а видеоклипът им бе сред най-гледаните в PlanetaOfficial и YouTube през 2021 година. Top 5 PlanetaOfficial завършва с “Един на милион” и Емрах, а всички ние очакваме от младия изпълнител скоро да ни зарадва с нова песен.
Пълният вариант на класацията може да гледате в YouTube-канала - PlanetaTV Official, както и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K.

КАТЕГОРИИ