“Жестока” провокира феновете в България и Сърбия

“Жестока” провокира феновете в България и Сърбия

“Жестока” е озаглавен новият музикален проект на младата сръбска певица Марина Тошич, който от вчера вече е достъпен в ефира на телевизия “Планета” и в Planeta Official. Още в първите минути на неговата поява феновете не останаха безразлични и споделиха своите оценки за песента и лентата:

“Всяка следваща песен на Марина става все по-яка и по-яка”,  “СУПЕР ПЕСЕН”, “Песента е трепач, Марина вече е една от любимите ми певици”, пишат меломаните.

Самата Марина Тошич е гост в новия брой на “Звездно”, където разкрива, че според нея това е най-добрата й песен до този момент. Тя разказва, че е заложила на доста модерно и младежко звучене, а акцентът е бил поставен върху това да представи едно ново свое лице, като артист и изпълнител. Какво още споделя изпълнителката в предаването, ще научите този понеделник в “Звездно”.
”Жестока” е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев, а текстът е създаден съвместно от Марина Тошич и Петя Радева. Певицата не крие желанието си сингълът да намери своето място в клубовете и музикалните класации тази пролет, а първоначалните отзиви на публиката дават заявка, че успехът за Марина и новата й песен няма да закъснее.

КАТЕГОРИИ