Юли постави на върха Галин и “На Египет фараона”

Юли постави на върха Галин и “На Египет фараона”

Зрителите на телевизия “Планета HD” и “Планета” вече знаят точното подреждане на хитовете за месец Юли. В средата на лятото вече са ясни фаворитите, но изненади не липсват. Изпълнителите на Музикална компания “Пайнер” не престават да творят и да предлагат на меломаните своите заявки за “Хит на Лято 2016”. Кои са тоталните претенденти за титлата, можем да научим и ако посетим дискотеките и нощните клубове, защото те доминират там всяка вечер.
Но през юли големият победител в “Планета Топ 20” е един и това е “На Египет фараона”, песента на Галин, която още с появата си спечели сърцата на публика и зрители. До сега видеоклипът е регистрирал повече от 7 милиона гледания в официалния канал на медията в YouTube – Planeta Official.

Истински бум в зрителския интерес отбелязва и актуалния хит на Преслава – “Няма да ти пиша”, който от 16 позиция през юни вече е втори в класацията за месец Юли.

Добри позиции в “Планета Топ 20” – Юли 2016 отбелязват и видеоклиповете на Галена и Цветелина Янева – “Пей, сърце” (3 място), на Фики – “Вертолета” (4 място) и на Анелия – “Гот ми е” (5 място). В лятната класация Анелия е включена и с още един клип – 7 място за “Моят мъж”, заедно с орк. “Кристали”.

В “Планета Топ 20” с две песни са още Емилия – “Специално за всяка” (6 позиция) и “California” (15 позиция), Галин – и с “Готина кола” (11 позиция), Емануела – 10 място за “20 лева” и 16-то – за “Като теб”.
Ако сте пропуснали да се запознаете с подреждането на хитовете през юли в “Планета Топ 20”, може да гледате чарта и тази седмица в програмата на “Планета HD”, “Планета” ТВ, както и в PlanetaOfficial в YouTube.

КАТЕГОРИИ