Джулия подготвя две самостоятелни песни

Джулия подготвя две самостоятелни песни

В края на 2019-та Джулия сподели част от плановете си за новата музикална година. Изпълнителката признава, че на първо време е съсредоточила вниманието си към две самостоятелни песни, а през лятото най-вероятно, заедно със съпруга й Кристиан Кирилов, ще зарадват меломаните и с нов съвместен проект:

“След “Ден и нощ“ мислим по въпроса за следваща дуетна песен, която сме предвидили за лятото, но дотогава аз ще представя самостоятелна песен, даже две песни, може би, които са почти готови. Остава да реша, коя да пусна първа“, издава Джулия.

Изпълнителката не крие, че е горда от музикалния дебют на своята половинка, както и от факта, че той се развива в много области.

Кристиан на свой ред пък разкрива, че Джулия също се е изявила на ново поприще през 2019-та. Звездата на музикална компания “Пайнер“ е показала своите артистични заложби, като се е включила в звездния каст на популярен интернет сериал.
Музикалното семейство е категорично, че след сватбата нищо не се е променило в отношенията им. Продължават да се обичат все така силно, разбират се прекрасно и се подкрепят във всяко едно начинание. А през 2020-та обещават още изненади на своите почитатели.

КАТЕГОРИИ