Юнона: “Пайнер” е сбъдната мечта

Юнона: “Пайнер” е сбъдната мечта

В новия брой на “Автограф” гостува Юнона. Зрителите ще видят певицата с променена визия и с нов цвят на косата. Казва, че е решила да направи малко промяна за зимния сезон, въпреки че русият цвят на косата си остава неин фаворит.

“Лесно се решавам на промени, дори напоследък по-лесно взимам тези решения относно някаква кардинална промяна във визията си. Не се страхувам да импровизирам. Работата ми го изисква, а и ми е интересно да видя след промяната какво ще се случи. Всяка промяна носи нещо ново и различно настроение”, казва Юнона.


Тази година певицата отбелязва десет години откакто е в музикална компания “Пайнер”. Пред водещата Галя Димитрова споделя, че за нея тези години са минали много бързо.

“Беше много хубаво, но времето лети. Искам, ако може някакси да го спра и да продължа напред, без да минава. Днес се чувствам едно пораснало момиче. Като се замисля началото ми беше най-трудно, защото бях неосъзната и не знаех все още какво да правя. Мислех си, че ако направя една песен и тя се върти две години в ефира на “Планета”, ще е нещото, което би ми донесло прогрес. Но се убедих, че не е така. И така докато разбера, че не трябва да оставам с една или две песни на година, минаха няколко години, може би повече от три-четири”, разказва певицата.


Казва, че никога за нея не е било мечта попадането й в “Пайнер”.

“Пайнер е сбъдната мечта от гледна точка на това, че ми донесе удовлетворението, което ми дава публиката за добре свършената работа и тяхната добра оценка. Но никога не съм искала и не ми е било мечта преди да подпиша договора, да го направя. Аз обичам да стоя в сянка и колкото и да се разкривам, не обичам много много да се шуми около мен и около личния ми живот. Най-вече заради дъщеря ми”, казва Юнона.


За нея децата са изкупителната жертва на своите родители. Страхува се дъщеря й Глория как ще израстне и затова още от малка я пази да не чува лоши неща за майка си.

“Ние сме техния пример. Те ни боготворят и се възхищават на всичко, което правим. И това, което правим го копират и го поставят като цел в своя живот, може би. Много съм се притеснявала от шума на жълтите вестници и като цяло погледа на медиите върху мен. Надявам се и за в бъдеще да успея да опазя доброто си име”, казва още Юнона в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ