Как Иван Динев – Устата ще покаже “Звездите отзад“

Как Иван Динев – Устата ще покаже “Звездите отзад“

Отпред или отзад звездите изглеждат по-бляскави, това ще разберете лично от Иван Динев – Устата. Популярният шоумен влиза в нова роля. Да бъдe stand-up комедиант отдавна му е на сърце и тази година мечтата му се сбъдна. На 5 октомври беше премиерата на неговото шоу “Звездите отзад”, а тези, които са пропуснали  първото Stand-up Comedy Show, могат да се впуснат в ново вълнуващо приключение след броени дни.

“За да разберете, защо 50 cent е толкова тъжен, а аз толкова замислен... Елате на 12 ноември в Studio 5“, отправя своя анонс Иван Динев за това, което предстои и издава, че интересни истории от реалния живот намират място в “Звездите отзад“.


Шоуменът не крие, че самият той много се забавлява на сцената и вярва, че така ще бъде и за хората, които идват да го гледат:

“Искам да бъде готино, да е изпълнено със заряд и всичко да си го предам както е, а не на автопилот“, разкрива още изпълнителят.

След София и Стара Загора посреща “Звездите отзад“ на 15 ноември в Клуб 5th Avenue, а през декември Устата няма да изневери на традицията и ще бъде водещ на концерта “Планета на 18“, с който музикалната медия ще отбележи своя рожден ден на 3 декември в зала “Колодрума“ в Пловдив.

КАТЕГОРИИ