Как поддържа форма Галин

Как поддържа форма Галин

Галин умее да привлича вниманието на публиката, не само със своите музикални проекти, но и с перфектната си визия. Снимките, които той споделя в мрежата отбелязват хиляди харесвания, а често са обект и на възхищение сред потребителите в социалните платформи. Като запален почитател на фитнеса и здравословния начин на живот, изпълнителят не пропуска ден, в който да не тренира. Той издава, че наред със заниманията в залата, се грижи менюто му да се основава на правилата за пълноценно хранене и балансиран прием на основни макронутриенти. Галин разкрива, че от известно време използва и добавки, но само такива, които са с високо качество и доказан произход, защото здравето трябва винаги да е на първо място.

Певецът полага грижи и за своя душевен комфорт - когато графикът му не е запълнен, обича да пътува и релаксира сред красотата на природата. А предизвикателствата в живота не го плашат, защото както сам споделя в една от публикациите си: “Във вълните на промяната, ние намираме истинската си посока“.
Най-новият проект на Галин, доказва още веднъж, че посоката, която той следва е правилна, защото само за месец след появата си, “Мамиш“ държи челни позиции в различни музикални класации.

 

КАТЕГОРИИ