“Как си, кажи” пита Галин от Лондон

“Как си, кажи” пита Галин от Лондон

Дългоочакваният клип на Галин, “Как си, кажи”, вече е факт в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Певецът сподели пред www.planeta.tv, че лентата е снимана в най-бързо развиващия се квартал в Лондон, Shoreditch, известен със своя стрийт-арт, концентрацията на различни хора на изкуството и бурния нощен живот. Изборът на локация не е случаен и е свързан с новата любов на певеца, която се казва Лондон.

“Харесва ми, че е младежки, космополитен, че обединява различни култури и винаги нещо ново се случва.”

Кадрите в “Как си, кажи” са реализирани от режисьора Георги Марков в рамките на три снимачни дни. Любопитен факт е, че текстът на песента е по действителен случай, но певецът не разкрива, дали е автобиографичен или не. Стиховете са написани от Станислава Василева, автор на 80 % от текстовете на Галин и от Анастасия Мавродиева. Музиката е на самия изпълнител, а аранжиментът е на Деян Асенов.

Крайният резултат определено допадна на меломаните, които възнаградиха звездата на телевизия “Планета” с над 300 000 преглеждания за по-малко от 24 часа, многобройни лайкове и положителни коментари:

“Жестока песен. Много ритмична, има послание, забавна и има смисъл. Силна година за Галин.  Адмирации за целия проект. Веднага отива в плейлистата за партита и на replay.”, “Това вече е видео на световно ниво. Музиката обединява вкусовете и капризите на всеки! Текстът е точно за всеки един негов фен, а изпълнението е на световна звезда, визията също. Всичко показва един нов свят и нещо ново в “Пайнер”! Ето това вече е хита!”,  “Страхотна е! Откога чакам песен тип “Момче без сърце”, “Браво Галине! Много готино парче. Идеално за сезона. Ще гърми на 4 декември в “Арена Армеец” на концерта “17 години телевизия “Планета”!”

Изпълнителят сподели още, че страшно много се вълнува и от едно ново начало в неговия живот, което предстои. Много скоро той ще обяви името на своя музикален лейбъл, а телевизия “Планета” ще излъчи първия самостоятелен клип на Dessita, младата певица, която Галин ще продуцира.

 

КАТЕГОРИИ