Какво събра Таня Маринова и Кирил Атанасов

Какво събра Таня Маринова и Кирил Атанасов

В новия брой на “Автограф” гостуват Таня Маринова и Кирил Атанасов. Двамата изпълнители разказват за първата си дуетна песен със заглавие “С теб, любов”, която много бързо стана любима на публиката. Кирил разкрива, че това е стара песен, правена за него преди много време.

“Някак си не си представях да я изпея сам. И така се сетих за Таня, защото с нея бяхме говорили за дует още при нашето запознанство. Пуснах й демото на песента и тя беше категорична, че това е нашата песен”, споделя певецът.

Таня Маринова е щастлива, че хората определят парчето като много стойностно със смислен текст, красиви кадри и хубава мелодия.

“Затова, може би, е докоснала хората. Текстът е твърде истински и много хора могат да се открият в него”, казва певицата.

На въпроса на водещата Галя Димитрова с какво се промени живота на двамата изпълнители, след като попаднаха в “Пайнер”, Кирил отговаря така:

“Моят живот не се е променил по никакъв начин, тъй като все още нямам голям репертоар, с който да се похваля. Естествено, работя по нови песни и се надявам малко по малко нещата да се наредят. Аз и друг път съм казвал, че нито съм се родил със златна лъжица, нито нещо в този живот ми е поднесено на тепсия. Животът започва да се променя вече като си натрупал опит и песни зад гърба си. Но засега аз съм доволен и на това.”


Промяната за Таня Маринова се изразява в това, че започва да става по-популярна и сред аудиторията на поп-фолка. До момента повечето хора я познават като народна певица.

“Вече хората ме спират, разпознават ме, искат да се снимат с мен. Но както каза и Кирил, няма как да стане от днес за утре. А и по-добре лека-полека, защото така човек оценява труда си и после му е по-сладко.”


Според двамата изпълнители славата не променя човека. Ако си човек на първо място, нито слава, нито пари могат да те променят.

“Жалко за тези, които ги променя. Както днес имаш много, така утре можеш да нямаш нищо. Колелото се върти. Ние около себе си нямаме такива хора и ако усетим, че някой не ни допада и не е искрен, го елиминираме. Няма как да имаме общ език с такъв човек”, казват още Таня и Кирил в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ