Какво събра двама Стрелци в “Сърце мое”

Какво събра двама Стрелци в “Сърце мое”

Зрителите на “Автограф” тази седмица ще бъдат в компанията на Теди Александрова и Емрах. Двамата изпълнители разказват как са се събрали за дуета “Сърце мое” и признават, че са много щастливи от успеха на песента.

“Аз отдавна чаках момента, в който да почувствам, че вече е време, не да сменя посоката цялостно, но просто да пусна и такова парче. И Емрах беше най-правилният човек според мен, с когото да го направя. Той е ново лице, има голям интерес към него в момента и талантът му е безграничен. Аз никога не залагам на хора, в които не виждам потенциал. Пее уникално и знаех, че това парче с него ще стане”, споделя Теди Александрова.

“Ние се събрахме съвсем спонтанно, никой никого не е канил. Видяхме се случайно на едно нейно участие. Правихме си снимки и Теди каза: “Виж колко яко стоим като двойка и колко много си отиваме за дует. И от тук тръгна идеята вече в тази посока, че би било добре да направим нещо заедно”, допълва Емрах.


Теди Александрова издава, че създаването на песента е станало много бързо. Тъй като и двамата са Зодия Стрелец и са много нетърпеливи, са искали много бързо да се случат нещата, защото са били убедени, че крайният резултат ще бъде много хубав.

“В края на януари отидохме при Даниел Ганев в студиото. Песента се случи много бързо, въпреки че в началото не знаехме каква ще е насоката на звучене. След като два часа пробвахме различни варианти, аз се сетих за една моя стара мелодия и си казах: “Защо тази хубава мелодия, която пазя от толкова време, не я изстрелям тук и сега?”

“Изпях я на пианото с Ганев и Емрах я запя веднага. Наистина песента се случи за три часа. Текста го писахме всички заедно. Беше магия цялата работа. Имаше страхотна енергия по време на работата, ние бяхме полудяли в студиото всички. И то се усеща. Човек, който е достатъчно сензитивен, може да почувства, че това е песен, създадена с голяма емоция”, казва още Теди Александрова в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ